Kronehegn er et full service produktionsfirma som specialiserer sig i at designe, producere og installere metal-, aluminium- og smedejerns løsninger til private og virksomheder på Sjælland.

Kronehegn blev stiftet som udspring af at stifteren, i 2014 byggede arkitekttegnet hus, og undersøgte det danske marked for smedejerns leverandører på Sjælland. Hans konklusion var, at ingen var i stand til professionelt og til en fair pris, at realisere hans vision og ønsker.

På baggrund af dette behov, designede og tegnede han selv sit smedejern, tog mål og initierede kontakt til europæiske producenter og projektledte hele processen fra design til installation i Danmark. Dette blev starten på KroneHegn.

KroneHegns forretning bygger på værdierne samarbejde, tillid, loyalitet og kvalitet.

Vi er stolte af dette, og derfor bliver alle vores løsninger opført af de samme folk som producere dem. Dette sikrer den højeste kvalitet og service i vores leverancer til gavn for vores Kunder.

I Kronehegn har vi implementeret en kvalitetskontrol, der forpligter os at levere høj service og ekspertise, skridt for skridt, i hele projektets levetid fra start til slut. Dette gør vi med stolthed og sikkerhed, og derfor lader vi dig som Kunde kvalitetssikre og godkende alle vores leverancer, førend vi går videre i processen.

Det betyder bl.a. at du først betaler endelige rate, den dag det er leveret hos dig, og du kan have fuld tillid til, at prisen er præcis som vi har aftalt.